Flying Circus

Alt om outdoor sport, udstyr og skiferie

Sommer jakker: Spring ud i det gode vejr

maj 13th, 2014
Skynd dig og find en dejlig sommerjakke (foto eventyrsport.dk)

Skynd dig og find en dejlig sommerjakke (foto eventyrsport.dk)

Så blev det endelig tid til at vinke farvel til den store, varme og forede vinterjakke og igen byde hjertelig velkommen til sommerjakken. Foråret er igen kommet til Danmark, og sommeren venter forude. De lunere vinde og de lange, lyse nætter er kærkomne og savnede venner. Derfor springer danskerne forårskåde ud i det gode vejr, og hver gang der er det mindste optræk til sol, springer vi ud i det grønne med grill, solbriller og bare ben som følgesvende. Måske også et tæppe så de grønne områder igen kan indtages. Det er tydeligt at fornemme, hvordan det danske folk bliver vækket til live, når solen igen varmer ned over landet. Det er umuligt at færdes udenfor uden at møde mindst 5 løbere, eller se folk der sidder ude foran cafeer og kaffebarer med solbriller og et lille tæppe viklet om sig. Sommeren og foråret er skønne tider, der bliver nydt i fulde drag – det er én ting, der er helt sikkert.

Skønne sommerjakker

Sommerjakken er en kær følgesvend i den danske sommer, da der stadig til tider kan blæse en lidt koldere vind, selv i de varmeste sommermåneder. Det er derfor altid rart at have noget ved hånden man kan smide over skuldrene, hvis man skulle blive udsat for de kolde vinde. Endvidere er det vigtigt, at sommerjakken ikke vejer det vilde, fordi alle er trætte af at være pakæsler, som danskerne som oftest er hen over vinteren, hvor vi slæber rundt på både huer, handsker, halstørklæder og jakker, der vejer et ondt år.
Den lille og lette sommerjakke, der har til formål at skærme for de lidt kolde vinde, er en uvurderlig følgesvend i sommerperioderne, og heldigvis er der mange forskellige modeller, så mon ikke alle kan finde en sommerjakke, der passer til deres type?

Se et udvalg af sommer jakker lige her

 

Læs mere om jakker:

Didriksons er praktiske jakker til alle størrelser

Kast dig ud i verdens eventyr med Parka

Comments

One Coment

RSS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Flying Circus

Alt om outdoor sport, udstyr og skiferie

© 2015 flyingcircus.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy